Espectacles

ESPECTACLES

VENIVINUM

      
Maridatge perfecte: la viola de roda de Marc Egea, la tabla índia de Jordi Rallo i la poesia de Salvador Giralt i dels savis del món al voltant d’unes copes de vi.Durant una hora i escaig, Salvador Marc i Jordi us cantaràn i us recitaràn versos apassionats, històries d’amor, històries tafaneres i acudits per riure. Us parlaran d’amor, dels plaers de la vida, del temps que fuig, de l’alegria de viure i de la mort. Tot un cosmos al voltant d’una taula i d’una ampolla perquè el seu és un petit escenari còsmic que fa de “imago mundi”.
Un espectacle divertit i popular, lleuger i profund alhora, apte per a gent amb sentit de l’humor, amics de la bona vida, persones sensibles, intel·ligents i despertes.
Poemes i músiques del trobador Raimbaut d’Aurenga, del savi sufí Omar Kayyam, de Mohammed
Abdel Wahah, del recull medieval dels Càrmina Burana, del poeta xinés Li Po i del propi Salvador
Giralt, amb les composicions musicals de Marc Egea.

CANTATATAULA

Cantatataula és un àpat cantat.
La companyia que el fa possible, La Font del Vi, està formada per un nucli d’actors, poetes i músics que procedeixen de diversos àmbits artístics: la poesia contemporània, la música experimental, la cançó de taverna, el blues, el rap… El grup es completa amb diferents persones segons on te lloc l’acte: cuiners, cambrers, cantors, poetes… gent amb ganes de fer gresca, cantar, menjar i beure.

Participants

Marc Egea: Viola de roda, arpa de boca, kalimba, guitarra i veu
Ramon Manent: Guitarró i veu
Anna Subirana: Veu
Clara Garí: Veu
Ada Vilaró: Veu
Maria Hernandez: Actriu
Salvador Giralt: Recitat i lletres

Característiques de l’espectacle

No fan falta requeriments tècnics com sonorització o il·luminació.
Aforament: Molt variat. De 20 a 100 persones.
Entitat col·laboradora: És important una certa complicitat amb el Restaurant, il·lusió per presentar i servir bé els plats, etc.
Els músics seuen junts a una taula entre les taules del públic.

Presentació: Les taules estan parades amb cobert normal. La Companyia aporta uns programes amb el menú i les lletres de les cançons que es cantaran perquè el públic participi.
Cal, a més a més una tauleta individual a un racó del menjador, parada amb un cobert, on s’ha de servir, a l’hora del segon plat, un filet de vedella.
També caldrá una altra tauleta individual on es porta a l’hora del pollastre , un pollastre sencer que és trinxat per una persona de la Companyia.

El menú: El menú que s’ha de servir segueix fil per randa els textos de l’obra.

Primer:
Sopa de peix
Se serveix si pot ser en soperes, ben fumejant

Entreteniments:
Amanida
Es porta en plates a cada taula

Segon:
Pollastre de pagès
Es porta un pollastre sencer per trinxar a la tauleta individual. La resta de racions poden anar en safata o emplatadades

Postres:
Pastissets de mel
Café

Vi negre i aigua

La marca del vi i les receptes de cuina es deixen a la creativitat del restaurant corresponent.